Ανθρώπινο Δυναμικό

Home Ανθρώπινο Δυναμικό

Δήμητρα Παπαδήμα

Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας Παιδιών με σπουδές στη Μ. Βρετανία. Το μεταπτυχιακό της είναι στη Ψυχική Υγεία του Παιδιού & στην Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική (ΜΑ) και είναι ειδικευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt όπως επίσης ειδικεύτηκε από τη Μέριμνα στη διαχείριση περιστατικών πένθους που αφορούν στα παιδιά, τους εφήβους και τις οικογένειες τους. Από το 2003 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), στη Λάρισα ως Υπεύθυνη του Τμήματος "Γονείς, Παιδιά & Έφηβοι". Η συνεργασία αυτή αφορά στην ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική παιδιών, έφηβων και οικογενειών. Επίσης, συμμετάσχει ως επιμορφώτρια Σεμιναρίων σε προγράμματα που πραγματοποιούνται με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, τα Γραφεία A’ θμιας & Β’ θμιας Αγωγής Υγείας Ν. Λάρισας και το Τ.Ε.Ι .Λάρισας. Είναι μέλος σε συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Μαρία Μποτικοπούλου

Η Μαρία Μποτικοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατάρτιση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε από το 2015 – 2018 ως Γραμματεία Διεύθυνσης σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών στη Λάρισα. Από το 2018 εργάζεται στο Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), στη Λάρισα ως Υπεύθυνη Οργάνωσης και Διαχείρισης Δράσεων και Γραμματεία Διεύθυνσης. Στο πλαίσιο της Διαχείρισης Δράσεων στο Ινστιτούτο συμμετέχει στην έρευνα και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Το 2018 ξεκίνησε να παρακολουθεί επιμορφωτικά προγράμματα σε θέματα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής. Ακόμη, συμμετέχει εθελοντικά σε διοργανώσεις που αφορούν στην πολιτιστική δράση του Δήμου Λαρισαίων.

Σίλια Μπατρακούλη

MSc., Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων, Ζεύγους & Οικογένειας

Αθηνά Μαρούδα – Χατζούλη

Ph.D., Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Αναλύτρια Ομάδος, Μέλος, Εκπαιδεύτρια, Αναλύτρια & Επόπτρια της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας

Έλλη Παπαδημητρίου

ΒΑ., Ψυχολόγος, Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια - Αναλύτρια Ομάδας, Ζεύγους & Οικογένειας, Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Ι.Ψ.Α.

Δρ. Μιχαήλ Χατζούλης

MD, MRCPsych., Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επόπτης Τμήματος Ενηλίκων Ι.Ψ.Α.