Ανθρώπινο Δυναμικό

Home Ανθρώπινο Δυναμικό

Αθηνά Μαρούδα – Χατζούλη

Ph.D., Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Αναλύτρια Ομάδος, Μέλος, Εκπαιδεύτρια, Αναλύτρια & Επόπτρια της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας

Έλλη Παπαδημητρίου

Η Έλλη Παπαδημητρίου είναι ψυχολόγος, ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια, ομαδική αναλύτρια και συντονίστρια ομάδων προσωπικού σε Οργανισμούς. Από το 2002 εργάζεται στο Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), ΜΚΟ, με έδρα τη Λάρισα. Στις αρμοδιότητές της είναι η ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία σε ατομικό επίπεδο, ο συντονισμός ομάδων αναλυτικής θεραπείας σε νευρωτικούς ασθενείς, και ο συντονισμός ομάδων προσωπικού σε Εταιρείες και Οργανισμούς (Συντονίστρια του προσωπικού του Στεγαστικού Προγράμματος για Αιτούντες Διεθνής Προστασία – ΕΣΤΙΑ Λάρισα, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και συντονίστρια του προσωπικού των κοινωνικών επιστημόνων της Αντιδημαρχίας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων). Το 2021 εκπαιδεύτηκε στο Institute of Group Analysis του Λονδίνου, στο πρόγραμμα "Reflective Practice in Organizations". Η επαγγελματική της εκπαίδευση ως Αναλύτρια Ομάδας, Ζεύγους & Οικογένειας στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, διήρκησε 5 χρόνια (2005-2010). Από το 2011 είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια - Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας & Καριέρας (GCD Facilitator – Trainer) και από το 2013 είναι πιστοποιημένη Επόπτρια Επαγγελματιών Συμβούλων από την NBCC Hellas. Επιπλέον, ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, στο Ι.Ψ.Α. υλοποιεί προγράμματα και διαδικασίες που σχετίζονται με το επιστημονικό προσωπικό και ανταποκρίνονται στις στρατηγικές ανάγκες του Οργανισμού. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας (Ε.Ε.Α.Ο.&Ο.Ψ), τακτικό μέλος της Group Analytic Society (GAS), μέλος του Institute of Group Analysis (IGA) του Λονδίνου καθώς και της International Society for Psychoanalytic Studies of Organizations.

Δήμητρα Παπαδήμα

Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας Παιδιών με σπουδές στη Μ. Βρετανία. Το μεταπτυχιακό της είναι στη Ψυχική Υγεία του Παιδιού & στην Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική (ΜΑ) και είναι ειδικευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt όπως επίσης ειδικεύτηκε από τη Μέριμνα στη διαχείριση περιστατικών πένθους που αφορούν στα παιδιά, τους εφήβους και τις οικογένειες τους. Από το 2003 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), στη Λάρισα ως Υπεύθυνη του Τμήματος "Γονείς, Παιδιά & Έφηβοι". Η συνεργασία αυτή αφορά στην ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική παιδιών, έφηβων και οικογενειών. Επίσης, συμμετάσχει ως επιμορφώτρια Σεμιναρίων σε προγράμματα που πραγματοποιούνται με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, τα Γραφεία A’ θμιας & Β’ θμιας Αγωγής Υγείας Ν. Λάρισας και το Τ.Ε.Ι .Λάρισας. Είναι μέλος σε συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Σίλια Μπατρακούλη

MSc., Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων, Ζεύγους & Οικογένειας

Δρ. Μιχαήλ Χατζούλης

MD, MRCPsych., Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επόπτης Τμήματος Ενηλίκων Ι.Ψ.Α.