Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πηνειού

festival-pineiou-2023

Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Πηνειού, το οποίο θα διεξαχθεί 21-24/06/2023.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του φεστιβάλ είναι βιωματικού και ψυχοπαιδαγωγικού χαρακτήρα και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Την Τετάρτη 21/06/2023 θα πραγματοποιηθεί ομαδική δράση που θα αφορά θέματα έκφρασης συναισθημάτων, επικοινωνίας, σχέσεων με τον εαυτό μας και τους άλλους.
Την Πέμπτη 22/06/2023 «Η σκακιέρα των επιλογών μας» μας βοηθά να αντιληφθούμε τους παράγοντες εκείνους που επηρεάζουν σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Την Παρασκευή 23/06/2023 «Η βεντάλια των συναισθημάτων» προσκαλεί τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους σε ένα βιωματικό κύκλο με κίνηση, ελεύθερη έκφραση και συναισθήματα.
Το Σάββατο 24/06/2023 «Δημιουργώντας τις σχέσεις μας» θα βρούμε τον τρόπο που επικοινωνούμε με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Υπεύθυνοι των δράσεων Ι.Ψ.Α. είναι:

Η «σκακιέρα» των επιλογών μας: Αχιλλέας Βαϊόπουλος, MSc Ψυχολόγος -Σύμβουλος σταδιοδρομίας, Ομαδικός Αναλυτής.
«Η βεντάλια των συναισθημάτων»: Κούμπουλη Μαρία, MSc Ψυχολόγος, Τμήμα παιδιού & Εφήβου, εκπ. Μέλος Ε.Ε.Α.Ο. & Ο.Ψ.
«Δημιουργώντας» τις σχέσεις μας: Γραμματικού Θεώνη, MSc Κοινωνική λειτουργός- Ψυχοθεραπεύτρια, Ομαδική Αναλύτρια

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ι.Ψ.Α.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 258040

festival-pineiou-2023