Έναρξη Προσωπικών Συνεντεύξεων για το “Πρόγραμμα Ομαδικής Εποπτείας σε Επαγγελματίες Υγείας & Πρόνοιας”

sinenteukseis

Σε συνέχεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επαγγελματίες ψυχικής υγείας & πρόνοιας και της αποστολής των βιογραφικών σημειωμάτων τους, έχει ήδη ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος συνεντεύξεων με την Συντονίστρια του “Προγράμματος Ομαδικής Εποπτείας σε Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας & Πρόνοιας”, Αθηνά Χατζούλη, Ph.D, Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια – Αναλύτρια & Επόπτρια της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, Επιστημονική Υπεύθυνη Ι.Ψ.Α.

Επιπλέον ημερομηνίες προσωπικών συνεντεύξεων έχουν οριστεί οι εξής:
23/3/2020 & 6/4/2020

Για να προγραμματίσετε την προσωπική σας συνέντευξη μαζί με την κα Αθηνά Χατζούλη μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2410258040.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά ειδικούς ψυχικής υγείας που εργάζονται είτε μόνοι τους (ιδιωτικά) είτε στο πλαίσιο ευρύτερης δομής (του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα). Συγκεκριμένα μπορούν να συμμετέχουν:

• Επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοιν. λειτουργοί κ.α.
• Επαγγελματίες υγείας & πρόνοιας εργαζόμενοι σε φορείς, π.χ. νοσηλευτές σε μονάδες χρόνιου πόνου, χημειοθεραπειών, ψυχιατρικών δομών
• Ειδικοί παιδαγωγοί κ.α.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του Ινστιτούτου κάθε 15 ημέρες. Ο αριθμός των μελών της ομάδας θα είναι από 6 – 10 άτομα και η ομάδα θα παραμείνει κλειστή για όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Εποπτείας. Οι συμμετέχοντες θα προμηθεύονται πλούσιο θεωρητικό και κλινικό υλικό. Το Πρόγραμμα Ομαδικής Εποπτείας διέπεται και καλύπτεται απολύτως από το επαγγελματικό απόρρητο και όλους τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας.