Ομιλία: “Η έκφραση του φόβου και του άγχους στην καθημερινότητα των παιδιών και των εφήβων: Πώς εκδηλώνεται; Τι μπορούμε να κάνουμε ως γονείς;”

Το Τμήμα Συμβουλευτικής – Θεραπείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας του Ινστιτούτου Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι. Ψ. Α.) στη Λάρισα, διοργανώνει στο χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα) ομιλία – διάλεξη με θέμα «Η έκφραση του φόβου και του άγχους στην καθημερινότητα των παιδιών και των εφήβων: Πώς εκδηλώνεται; Τι μπορούμε να κάνουμε ως γονείς;».

 

Το άγχος και τα παιδιά είναι δυο λέξεις που φαίνεται να μη συνδέονται μεταξύ τους. Στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων όμως υπάρχουν άγχη που μπορούν να προκαλέσουν τόσο συναισθηματικές δυσκολίες όσο και ζητήματα συμπεριφοράς.

Στόχος της ομιλίας – διάλεξης είναι να βοηθηθούν οι γονείς και γενικότερα οι ενήλικες στο να κατανοήσουν πώς εξελίσσεται το άγχος στις ζωές των παιδιών και των εφήβων και πώς μπορεί να τα επηρεάσει τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην ενήλικη ζωή τους.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Παπαδήμα, Σύμβουλος Παιδιών – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt στο τηλ: 2410258040.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.