Ομιλία “Πανελλήνιες Εξετάσεις: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας;”

Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) στη Λάρισα, διοργανώνει στο χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα) ομιλία – διάλεξη με τίτλο: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας;».

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια νέα, κρίσιμη, έντονα συγκινησιακή αλλά και απειλητική εμπειρία, διότι για πολλούς θεωρείται μονόδρομος. Στην έντονη λοιπόν περίοδο των πανελληνίων, οι έφηβοι μαθητές είναι ευάλωτοι. Αρκετοί υποφέρουν από άγχος το οποίο συχνά είναι βασανιστικό με δυσάρεστα και ενοχλητικά συμπτώματα.
Σ’ αυτή την εκδήλωση θα μιλήσουμε για το επιβλαβές άγχος, διότι αυτό είναι που προβληματίζει τους γονείς και πολλές φορές αυτού του είδους το στρες παράγεται στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας; Μπορεί το άγχος να είναι διαχειρίσιμο; Εμείς, ως γονείς, τι ρόλο έχουμε;

Ημερομηνία Διεξαγωγής:Πέμπτη 3 Μαΐου 2018
Ώρα: 19:00 – 20:30

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Τζένη Γαλάνη, MSc., Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, Επιστημονική Συνεργάτης Ι.Ψ.Α. στο τηλ: 2410258040. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.