Βιωματικό Σεμινάριο “Μια φορά κι έναν καιρό…ήταν ένας έρωτας”

Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) στη Λάρισα, διοργανώνει στο χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα) βιωματικό σεμινάριο με τίτλο “Μια φορά κι έναν καιρό…ήταν ένας έρωτας”. Το σεμινάριο πραγματεύεται τη σχέση του ζευγαριού και τις ερωτικές συντροφικές σχέσεις.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη των σημαντικών πλευρών της σχέσης του ζευγαριού, μιας δυναμικής πορείας από την επιλογή ερωτικού συντρόφου, στη φθορά, την κρίση στην ερωτική σχέση και πώς αυτή επικοινωνείται ανάμεσα στο ζευγάρι. Θα επιτευχθεί μια ενδιαφέρουσα διερεύνηση στον κόσμο των (ερωτικών) σχέσεων και θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:
• Πώς μπαίνουμε σε μία σχέση;
• Πώς βιώνουμε τη ματαίωση των προσδοκιών μας;
• Πώς φροντίζουμε τον εαυτό μας σε έναν χωρισμό;

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί μέσα σε τέσσερις δίωρες βιωματικές συναντήσεις. Η σύνθεση των ατόμων θα είναι σταθερή και δε θα ξεπερνά τα 8 έως 10 άτομα. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων του σεμιναρίου θα οριστούν κατόπιν συζήτησης με τους συμμετέχοντες.

Συντονίστρια Σεμιναρίου: Στέλλα Φουλούλη, ΜSc. Ψυχολόγος – Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια Oμάδας και Oικογένειας, Επιστημονική Συνεργάτης Ι.Ψ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 2410258040.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Τρίτη 20/02/2018