Ομιλία: «Νιώθουν Άγχος τα Παιδιά;» Η Eκδήλωση και η Eπίδραση του Άγχους στην Παιδική, Εφηβική Ηλικία και ο Αντίκτυπος στην Οικογένεια

Το Τμήμα Συμβουλευτικής – Θεραπείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας στο Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) στη Λάρισα, διοργανώνει στο χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα) ομιλία – διάλεξη με θέμα το άγχος των παιδιών.

Το άγχος και τα παιδιά είναι δυο λέξεις που φαίνεται να μη συνδέονται μεταξύ τους. Η παιδική ηλικία φαντάζει στους ενήλικες ως περίοδος ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων όμως υπάρχουν άγχη που μπορούν να προκαλέσουν τόσο συναισθηματικές δυσκολίες όσο και ζητήματα συμπεριφοράς. Συχνά, το άγχος των παιδιών δε φαίνεται άμεσα ούτε είναι κάτι που μπορούν να το περιγράψουν εύκολα.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα Έναρξης: 19:00 – 20:30

Στη συγκεκριμένη ομιλία ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι γονείς και γενικότερα οι ενήλικες στο να κατανοήσουν πώς εξελίσσεται το άγχος στις ζωές των παιδιών και των εφήβων και πώς μπορεί να τα επηρεάσει τόσο στην καθημερινότητα όσο και στη μετέπειτα ζωή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Παπαδήμα, Σύμβουλος Παιδιών – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt στο τηλ: 2410 258040

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό